Simpele afspraken


Iedere boekingsopdracht wordt door vakantiewoning Middelkerke bevestigd door middel van een boekingsbevestiging per email.

Boeking bevestigen: (pas bij betaling, kan men effectief rekeninghouden van uw reservatie)

Het verbruik van water, gas, elektriciteit en wifi is in de huurprijs inbegrepen.

Check in: af te spreken

Check out: tot 12.00u.

Aansprakelijkheid:

De huurder dient de woning, inboedel en terras met zorg en respect te behandelen.

De huurder dient rekening te houden met de omwonenden betreffende lawaaioverlast.

Om misverstanden te voorkomen, meldt de huurder bij aankomst zo snel mogelijk de vastgestelde schade aan de verhuurder of zijn lokale vertegenwoordiger. Zodat deze de gelegenheid heeft dit zelf vast te stellen.

Gelieve ook de door jezelf veroorzaakte schade zo snel mogelijk te melden aan de verhuurder.

De huurder dient verzekerd te zijn voor schade aan derden zoals een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (familiale verzekering).

De eigenaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal, noch voor schade of letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan huurders van de vakantiewoning.

De huurder verplaatst geen meubels zoals bedden, bankstellen, kasten, enz


Eindschoonmaak en het einde van het verblijf:

Het poetsen van de vakantiewoning is niet in de prijs inbegrepen.

Het gehuurde vakantiehuis dient altijd netjes en opgeruimd te worden achtergelaten na afloop van uw verblijf. Dit houdt in:

de woning opruimen, alles terug op zijn plaats, prullenmanden en vuilnisbakken leegmaken, aanrecht opruimen, een propere vaat in de kast zetten, ...


Verwarming en elektriciteit in de winter afzetten.

Kortom de woning netjes en bezemschoon achterlaten.

De huurder respecteert de aankomst- en vertrekuren. Het is de bedoeling dat jullie in een nette vakantiewoning aankomen en verblijven. Daarom moet er voldoende tijd zijn moest er toch onverwachts schoongemaakt worden tussen het vertrek van de vorige gasten en de aankomst van de nieuwe gasten.


De huurder sluit bij vertrek de ramen en deuren. Het kan gebeuren dat men pas dagen later in de woning komt en dan is er ondertussen flink wat verbruikt waar niemand wat aan heeft.  Is dit niet gebeurd dan kan er een toeslag aangerekend worden.


Algemeen:

ROKEN is op geen enkele plaats in de vakantiewoning toegelaten, het kan wel buiten op het terras.

Huisdieren: 

Wij houden erg veel van dieren, maar om praktische en hygiënische redenen, kunnen we enkel kleine honden toelaten. We vragen wel om de dieren niet in de zetels en het bed toe te laten. De huurder blijft verantwoordelijk voor het opkuisen. Indien het niet fris ruikt en punt 3 niet wordt toegepast, zullen we €15 aanrekenen voor het extra schoonmaken.


Feestjes en bezoek:

De vakantiewoning kan in geen enkel geval gebruikt worden voor feestjes. Verblijf van meer dan 4 personen is niet toegelaten, mits goedkeuring van de eigenaar.


Bedlinnen:

Bedlinnen, handdoeken, keukenhanddoek zijn mee te brengen door de huurder

!!!Vuilniszakken:

Dagophaling:

De gemeentelijke restafvalzak dient tussen 6 u. 's morgens en het tijdstip van ophaling buitengeplaatst te worden. De ophaaldienst komt ten vroegste om 8 u. bij u langs.

Nachtophaling:

Buitenplaatsen afval v.a. 21u30

Indien u op de dag van ophaling de restafvalzak niet tijdens de voorgeschreven ophaaluren kunt buiten plaatsen dan kunt u het afval, in eigen recipiënten, in ondergrondse betaalcontainers deponeren op volgende plaatsen:

Arthur De Greefplein

Jean Van Hinsbergstraat nabij Zeedijk

Alexandre Ponchonstraat nabij Zeedijk 

RenéMouchotteplein

Prosper Poulletstraat nabij Zeedijk

Vlaanderenstraat nabij Zeedijk

Louis Logierlaan nabij Zeedijk 

Parking IJzerlaan

Gelukkig zijn zo goed als alle gasten goudeerlijk :-)