Simpele afspraken

 Aansprakelijkheid:

De huurder dient de woning, inboedel en terras met zorg en respect te behandelen.

De huurder dient rekening te houden met de omwonenden betreffende lawaaioverlast.

Om misverstanden te voorkomen, meldt de huurder bij aankomst zo snel mogelijk de vastgestelde schade aan de verhuurder of zijn lokale vertegenwoordiger. Zodat deze de gelegenheid heeft dit zelf vast te stellen. Gelieve ook de door jezelf veroorzaakte schade zo snel mogelijk te melden aan de verhuurder.

De huurder dient verzekerd te zijn voor schade aan derden zoals een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (familiale verzekering).

De eigenaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal, noch voor schade of letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan huurders van de vakantiewoning.

De huurder verplaatst geen meubels zoals bedden, bankstellen, kasten, enz

Eindschoonmaak en het einde van het verblijf:

Het poetsen van de vakantiewoning is niet in de prijs inbegrepen.

Sinds de Corona, hebben we besloten om voor jullie veiligheid, een poetshulp in te schakelen. Na elk gebruik, zal het appartement gereinigd worden en ook ontsmet worden.

Properheid:

Het gehuurde vakantiehuis dient wel netjes en opgeruimd te worden achtergelaten na afloop van uw verblijf. Dit houdt in:

de woning opruimen, alles terug op zijn plaats, prullenmanden en vuilnisbakken leegmaken, aanrecht opruimen, een propere vaat in de kast zetten, verwarming en alle lichten uitzetten, ramen sluiten.

Keukengerei moet gereinigd en ordelijk teruggeplaatst te worden.

Er worden nooit vetresten of frituurvet in de gootsteen of uitgietbakken gegoten.

De huurder respecteert de aankomst- en vertrekuren. Het is de bedoeling dat jullie in een nette vakantiewoning aankomen en verblijven. Daarom moet er voldoende tijd zijn om het appartement te reinigen.

Algemeen:

ROKEN is op geen enkele plaats in het gebouw + vakantiewoning toegelaten, het kan wel buiten op het terras.

De vakantiewoning kan in geen enkel geval gebruikt worden voor feestjes. Verblijf van meer dan 4 personen is niet toegelaten, mits goedkeuring van de eigenaar.

Vuilniszakken:

Dagophaling:

De gemeentelijke restafvalzak dient tussen 6 u. 's morgens en het tijdstip van ophaling buitengeplaatst te worden. De ophaaldienst komt ten vroegste om 8 u. bij u langs.


Nachtophaling:

Buitenplaatsen afval v.a. 21u30

Indien u op de dag van ophaling de restafvalzak niet tijdens de voorgeschreven ophaaluren kunt buiten plaatsen dan kunt u het afval, in eigen recipiënten, in ondergrondse betaalcontainers deponeren op volgende plaatsen:

Arthur De Greefplein, Jean Van Hinsbergstraat nabij Zeedijk, Alexandre Ponchonstraat nabij Zeedijk, RenéMouchotteplein, Prosper Poulletstraat nabij Zeedijk, Vlaanderenstraat nabij Zeedijk, Louis Logierlaan nabij Zeedijk en Parking Ijzerlaan.


Indien dit niet gerespecteerd zal worden, zal een bedrag van €20 van de waarborg afgehoduen worden.


Gelukkig zijn zo goed als alle gasten goudeerlijk